Testimonial by Ilse of the November 2016 PADI IDC on Phuket, Thailand

Testimonial by Ilse of the November 2016 PADI IDC on Phuket, Thailand


Here it is; a Testimonial by Ilse of the November 2016 PADI IDC on Phuket, Thailand in conjunction with PADI CDC Center 'Dive Asia' on Phuket.

It was great to have Ilse in the recent November - December 2016 PADI IDC on Phuket during which she showed great interest in the PADI system and had plenty of questions regarding the various aspects of being a PADI Instructor. Her attitude was very positive and I have no doubt that she will succeed to become successful in the dive industry. As a matter of fact, she is currently in Khao Lak, working on the various live aboard boats, visiting the Similan islands before she and her fiance Sam will move on to Malaysia in February to manage a dive center there.

Testimonial by Ilse of the November 2016 PADI IDC on Phuket, Thailand

Testimonial by Ilse of the November 2016 PADI IDC on Phuket, Thailand; Ilse with the PADI Examiner Andy after successfully having completed her PADI IE in early December 2016

Much appreciated Ilse that you took the time for writing this testimonial! Without further ado, here it is, in her native Dutch;

Na 3 jaar gewerkt te hebben als dive master in verschillende landen, wilde ik de volgende stap zetten in mijn duikcariere en heb ik besloten om me op te geven voor de instructor development course. Ik heb online gezocht naar een idc bij mij in de buurt met een course director die veel ervaring had. Ik kwam zo bij Camille terecht. Zijn ervaring is ongekend en doordat hij ontzettend snel en informatief was tijdens het email contact had ik er direct een goed gevoel over. Vanaf dag een van de cursus wist ik zeker dat ik de juiste keuze had gemaakt en ik heb een hele leuke cursus gehad. Er was een goede balans tussen leren en lachen en ondanks dat het een pittige cursus is hebben we veel lol gehad! Tijdens de IDC heeft Camille mij de kennis en het zelfvertrouwen gegeven dat ik nodig had om op het IE goed te presteren. Ik ben hem ontzettend dankbaar voor alles wat hij mij geleerd heeft. Zijn vele jaren ervaring hebben er voor gezorgd dat alle vragen die ik had goed beantwoord konden worden en hebben geresulteerd in het feit dat ik nu een OWSI ben en me helemaal klaar voel om les te gaan geven. Ik kan daarom ook iedereen aanraden om niet verder te zoeken, en gewoon te boeken met Camille! ☺ Het lijkt misschien een grote opdracht, maar met Camille als course director ga je vol zelfvertrouwen je IE in, en zul je zien dat door het harde werk tijdens je IDC, het IE een makkie is! Heel veel success voor alle toekomstige studenten.

We will be in touch again and good luck in your future ventures!

If this peaks your interest to participate in a PADI IDC program with me or maybe become a PADI IDC Staff instructor, in 2017 we have plenty of options for you, starting with 10th January and 9th February on Phuket, Thailand in conjunction with PADI CDC Center 'Dive Asia' on Phuket, followed by 22nd January on Koh Lanta, Thailand in conjunction with PADI 5* DC Center 'Blue Planet Divers' on Koh Lanta and 22nd February in Khao Lak, Thailand, in conjunction with PADI 5* DC Center 'Sea Dragon'.

For more detailed information about any of these programs, please don't hesitate to contact me.

See you there,
Camille

Labels: , ,