Testimonial by Juha Heinonen of the November 2015 PADI IDC in Khao Lak

Yesterday evening I received this testimonial by Juha Heinonen of the November 2015 PADI IDC in Khao Lak in Thailand in conjunction with PADI 5* IDC Center 'Sea Dragon'. 
Great job that you took out the time to write this testimonial, much appreciated Juha and it's the first testimonial that I receive in the Finnish language as well!
We had a fun IDC and you were part of and responsible for that! Have a look at Juha's testimonial below the picture;

Testimonial by Juha Heinonen of the November 2015 PADI IDC in Khao Lak

Completed the PADI IE in November 2015 in Khao Lak, Thailand successfully, Juha on the left

In English:

From the day one, the only goal is to pass the IE with a good grades. And if you are willing to work for that goal - so is Camille.
He have really good knowledge about what to teach and how to teach it. After that it's up to you how do you do. 

On my IDC we had nice small group of three people. The teaching was as individual as it is possible to be. When Camille noticed that we are doing good he pushed forward on full speed. If we had hard times with something, he took the time and explained it so that everybody could understant. 
He doesn't make days any longer than they need to be. But he is willing to work even afterhours if you need so. 

He's not the guy that you go party with but he is definately the one that you want to do the IDC with.

And now in Finnish;

Alkaen päivästä yksi, on kurssilla vain yksi tarkoitus. Päästä läpi loppukokeesta hyvillä arvosanoilla. 
Jos sinä olet valmis tekemään töitä sen eteen, niin on myös Camille. Hänellä on erinomainen tietotaito siitä mitä pitää opettaa ja miten. 
On sinusta itsestäsi kiinni kuinka pärjäät. Minun IDC kurssilla oli mukavan pieni kolmen hengen ryhmä. Opetus oli niin yksilöllistä kuin se vain on mahdollista. 

Jos Camille huomasi että hommat sujui, eteni hän niin nopeasti kuin vain mahdollista. Jos meillä oli vaikeuksia jonkin asian kanssa, niin hän opetti sen meille perusteellisesti. 
Hän ei tehnyt päivistä yhtään sen pidempiä kuin on pakko, mutta mikäli tarve vaati, antaa hän tukiopetusta vaikka illalla. 
Hän ei ole henkilö kenen kanssa lähdet bailaamaan illalla, mutta hän on todellakin henkilö kenen kanssa haluat tehdä IDC kurssisi!

Testimonial by Juha Heinonen of the November 2015 PADI IDC in Khao Lak

Juha in the pool during a skill circuit

Great stuff Juha, thanks again. If this tweaks your interest in one of my PADI IDC's, the next opportunity will be the first PADI IDC for 2016 and this is scheduled to start 12th January on Koh Lanta, Thailand, followed by 2nd February on Phuket, Thailand and I will be back in Khao Lak, Thailand, where Juha completed his IDC, to start a program 20th February.

See you there,
Camille

Labels: , ,